KÜTAHYA / MERKEZ - Yunus Emre Anaokulu

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı dönem sonu  faaliyetleri kapsamında,kurumumuzda uygulanacak olan dönem sonu faaliyeti programı

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrencilerimizle Müzede Kahvaltı,Uzay Gözlükçüsü,Büyüteç,Rüzgar Esince,Bir Yumak Macera,Abimin Bavulu,Memleketim Rize kitapları ile etkileşimli kitap okuma etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ’ Projesi kapsamında, okulumuza davet ettiğimiz, Çocuk kitabı yazarı, öğretmen, vantrolog, YAĞMUR KARTAL 08 Ocak 2024 tarihinde, Etkileşimli Kitap Okuma Atölyesiyle, öğrencilerimizle buluşacak.

Ock

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERI PROJESİ" kapsamında eğitimci yazar Naciye UYTUN GÜRER  ile çevrimiçi etkileşimli kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.Sınıfta uygulanacak etkileşimli kitap okuma teknikleri üzerinde duruldu.

Ock

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" kapsamında, aileLerin ve çocukların birlikte katılım gösterdiği etkinliğimiz, geçmişten günümüze bilmecelerimiz yeniden sınıflarımızda hayat buldu. Evde ebeveylerimizin çocuklarına sordukları bilmeceleri sınıfta ebeveyn ve çocuklarla birlikte cevapladık.

Ock

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" veli tanıtım toplantımızı 7 Aralık  2023 Perşembe günü gerçekleştirdik.

Ock

24 Kasım 2023 Tarihinde ‘DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ’ Projesinin ilk toplantısını gerçekleştirerek projenin  okul  yürütme komisyonunu oluşturduk.